Voor jouw feestje hangt Sa Dwaande de slingers op!

Heb je wat te vieren, of wil je origineel en creatief aan de slag? Laat Sa Dwaande jouw feestje dan een extra slinger geven met een crea(c)tieve workshop of een heerlijke ambachtelijke taart.

Sa Dwaande verzorgt bijzondere workshops voor grote en kleine gezelschappen tijdens kinderfeestjes, familiedagenteamfeestjes of bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes enz. Een workshop kan worden uitgebreid tot een compleet arrangement op mooie locaties in het bijzondere coulissenlandschap van de Friese Wouden. Een creatieve workshop, een fietstocht, kanovaren of een museumbezoek en daarna een heerlijke maaltijd of High Tea op prachtige locaties in de regio.
Door samen te werken met horecaondernemers kunnen kleine, maar ook grote groepen tot 60 personen een originele workshop volgen op vier bijzondere locaties. En als je zelf een geschikte ruimte hebt voor een workshop met collega's of vrienden,  komt Sa Dwaande gewoon naar jou toe.

kinderen aan het wol vilten tijdens een feestje bij Themapark De Spitkeet

                                   Wolvilten bij Sis it mar in Sneek
                                              Porselein beschilderen voor elke leeftijd
                                  Oma wordt tachtig en krijgt familieportret als cadeau
                                      Mandalavilten tijdens een vriendinnendag
                                  Heel Friesland bakt een prachtige taart bij Sa Dwaande
                  Vrijgezellenfeestje bij Paviljoen de Leyen: een servies voor de bruid in spe

Voor feesten en trouwerijen maakt Sa Dwaande bijzondere feest- en bruidstaarten: Ambachtelijke (bruids)taarten gevuld met een romige laag en een frisse fruitvulling van vruchten uit eigen tuin.
Of heb je liever een taart van biologische ingrediënten? Kies dan voor de zuivere taarten van Sa Dwaande. Gemaakt van pure, biologische bestanddelen en gevuld met een romige crème of fruitvulling Deze h-eerlijke taarten worden gedecoreerd met  merengue of home-made marsepein van natuurlijke kleurstoffen. Kijk maar eens onder 'feest- en bruidstaarten' van Sa Dwaande.
Geen opmerkingen: